Lampioane zburatoare

Lampioanele zburatoare au origini stravechi in tarile asiatice insa tind sa devina o moda la nivel european si mondial. Confectionate initial din hartie de orez de diverse culori, cu o lumanare fixa in interior care sa incalzeasca treptat aerul si sa ridice spre cer lampionul luminos, lampioanele chinezesti au aparut inca din secolul al treilea inaintea erei noastre si au reprezentat credinta polulara si apoi budista ca aduc noroc, inlatura si alunga spiritele rele.

Lampioanele zburatoare sunt in cele mai multe cazuri lampioane clasice de diverse culori sau lampioane sub forma de inima; sunt confectionate in ziua de azi din cele mai bune materiale ignifuge.

Daca in antichitate erau folosite de multe ori in scopuri militare, pentru semnalizare sau inducerea adversarului in deruta pe timp de razboi, in prezent s-a pastrat doar sensul initial, cel al folosirii lampioanelor zburatoare coloarate pentru diverse evenimente  precum onomasticile, nunta, botezul, sau ziua indragostitilor. Sunt super cunoscute evenimentele precum „Sarbatoarea lampioanelor”, cea care marcheaza inceputul anului nou chinezesc, sau „Yuan Xiao Festival” - unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in Taiwan, sau in Thailanda la mijlocul lunii noiembrie, festivalul dedicat indragostitilor. Anual, milioane si milioane de lampioane colorate, lampioane inimioare sau lampioane personalizate de fiecare isi iau zborul spre cer, transformand bolta cereasca intr-un adevarat spectacol.

Daca vrei sa aflii mai multe, click aici pentru a vedea cele mai bune lampioane, la preturi pentru orice buzunar! Pachet 30 Lampioane Zburatoare Albe
Pachet 40 Lampioane Zburatoare Albe
Pachet 50 Lampioane Zburatoare Albe
Pachet 100 Lampioane Zburatoare Albe
Pachet 150 Lampioane Zburatoare Albe
Pachet 200 Lampioane Zburatoare Albe
Pachet 500 Lampioane Zburatoare Albe
Pachet 30 Lampioane Zburatoare Colorate
Pachet 40 Lampioane Zburatoare Colorate
Pachet 50 Lampioane Zburatoare Colorate
Pachet 100 Lampioane Zburatoare Colorate
Pachet 150 Lampioane Zburatoare Colorate
Pachet 200 Lampioane Zburatoare Colorate
Pachet 500 Lampioane Zburatoare Colorate
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)