Livrare si plata

Livrarea lampioanelor zburatoare se face exclusiv prin servicii de curierat rapid. Aceasta metoda asigura livrarea rapida a lampioanelor comandate, in cele mai sigure conditii de transport si depozitare. Livrarea se va face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii pentru orasele unde exista sediu al firmei de curierat si in 2-3 zile in rest (sate si comune). 

Costul livrarii este de 17 lei. Nu se percep taxe pentru km suplimentari, indiferent de localitate.

Datorita slabei calitati a serviciilor si conditiilor de transport, cat si a timpului exagerat de mare de livrare la un cost nesemnificativ mai mic fata de serviciile de curierat rapid, nu expediem prin Posta Romana.


Plata produselor se poate face astfel:

  1. Ramburs - veti plati valoarea produselor si costul serviciilor de livrare la curier, la primirea coletului. Aceasta optiune este valabila numai pentru comenzile mai mari de 45 RON.
  2. Plata prin OP - veti plati prin transfer bancar, in baza facturii proforma emisa de catre noi. Expedierea produselor se face numai dupa confirmarea tranzactiei de catre banca, fapt ce poate intarzia expedierea cu 1-2 zile lucratoare.
  3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) - Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Nu se percepe comision pentru plata cu cardul.


Nu exista comanda minima insa solicitam plata in avans, cu cardul sau prin transfer bancar, pentru comenzile mai mici de 50 RON.

Toate comenzile se vor confirma telefonic inainte de a fi expediate. In cazul in care nu se poate lua legatura cu clientul (telefon inchis, numar de telefon gresit, etc) comanda nu va fi expediata.